SOS Werkgeluk

SOS Werkgeluk

May 05, 2023 Griet Deca en Kim Hilgert
SOS Werkgeluk
SOS Werkgeluk
Show Notes

Bij Tryangle draait alles om welzijn en geluk op de werkvloer. We helpen organisaties, teams en medewerkers via training, coaching, teambuildings, en consulting rond heel wat boeiende thema's en willen ervoor zorgen dat iedereen zich goed in het vel voelt en met plezier naar het werk gaat. 

In SOS Werkgeluk delen we onze expertise onder de vorm van 'happiness at work shorties'. Korte, informatieve afleveringen van ongeveer 5 minuten. 

In elke aflevering kaarten we een echte case aan omtrent een specifieke uitdaging op de werkvloer. Griet Deca en Kim Hilgert geven hun kijk, onderzoeken best practices, en geven praktische tips en concrete oplossingen.


Heb jij een vraag of probleem waar je hulp mee kan gebruiken? Vertel ons via info@tryangle.be meer over jouw concrete uitdaging en wij doen ons best om ze (anoniem) te beantwoorden.

Smaakt dit naar nog meer welzijn en werkgeluk best practices? Dan verwijzen we je graag ook door naar onze Try a Different Angle Podcast, waar we dieper in gesprek gaan met organisaties die vertellen over hun visie omtrent welzijn en werkgeluk, en ze ook de succesfactoren en learnings uit hun eigen activiteiten en beleid met ons delen.

We wensen je veel luister- en leerplezier!

Vind je deze afleveringen leuk of inspirerend? Deel het met je netwerk en abonneer je om geen enkele nieuwe episode te missen.

Je kan ook altijd terecht op www.tryangle.be en op onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van alle andere werkgeluk inspiratie die we regelmatig delen.