SOS Werkgeluk

5. Bevragingskoorts

May 11, 2023 Griet Deca en Kim Hilgert Season 1 Episode 5
SOS Werkgeluk
5. Bevragingskoorts
Show Notes

Iets wat we regelmatig zien in bedrijven, is bevragingskoorts.

Medewerkers krijgen de ene vragenlijst na de andere voorgeschoteld, beantwoorden al die vragen keer op keer netjes, maar dan... gebeurt er weinig of niets met de antwoorden die gegeven worden en gaat de goesting om nog meer vragenlijsten te beantwoorden over. 

Daar is ruimte voor verbetering, dachten wij, dus in deze aflevering vind je een aantal belangrijke tips om de (verplichte) welzijnsbevraging sterk aan te pakken. 

Heb jij een vraag of probleem waar je hulp mee kan gebruiken? Vertel ons via info@tryangle.be meer over jouw concrete uitdaging en wij doen ons best om ze (anoniem) te beantwoorden.

Smaakt dit naar nog meer welzijn en werkgeluk best practices? Dan verwijzen we je graag ook door naar onze Try a Different Angle Podcast, waar we dieper in gesprek gaan met organisaties die vertellen over hun visie omtrent welzijn en werkgeluk, en ze ook de succesfactoren en learnings uit hun eigen activiteiten en beleid met ons delen.

We wensen je veel luister- en leerplezier!

Vind je deze afleveringen leuk of inspirerend? Deel het met je netwerk en abonneer je om geen enkele nieuwe episode te missen.

Je kan ook altijd terecht op www.tryangle.be en op onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van alle andere werkgeluk inspiratie die we regelmatig delen.