SOS Werkgeluk

16. Hoe weet ik of ik zelf toxisch ben?

October 12, 2023 Griet Deca en Kim Hilgert Season 2 Episode 8
SOS Werkgeluk
16. Hoe weet ik of ik zelf toxisch ben?
Show Notes

In de vorige episode hadden we het over de toxische leidinggevende en hoe je daar mee om kan gaan. Daarop aansluitend kregen we de vraag: hoe weet ik of ik misschien degene ben die als toxisch wordt beschouwd in de ogen van collega's of medewerkers? 

We geven je in deze shortie een aantal positieve signalen én alarmbellen, en enkele vragen die je kan stellen om het te weten te komen. 

Heb jij een vraag of probleem waar je hulp mee kan gebruiken? Vertel ons via info@tryangle.be meer over jouw concrete uitdaging en wij doen ons best om ze (anoniem) te beantwoorden.

Smaakt dit naar nog meer welzijn en werkgeluk best practices? Dan verwijzen we je graag ook door naar onze Try a Different Angle Podcast, waar we dieper in gesprek gaan met organisaties die vertellen over hun visie omtrent welzijn en werkgeluk, en ze ook de succesfactoren en learnings uit hun eigen activiteiten en beleid met ons delen.

We wensen je veel luister- en leerplezier!

Vind je deze afleveringen leuk of inspirerend? Deel het met je netwerk en abonneer je om geen enkele nieuwe episode te missen.

Je kan ook altijd terecht op www.tryangle.be en op onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van alle andere werkgeluk inspiratie die we regelmatig delen.