SOS Werkgeluk

18. Mag je als leidinggevende bevriend zijn met je medewerkers?

November 09, 2023 Griet Deca en Kim Hilgert Season 2 Episode 10
SOS Werkgeluk
18. Mag je als leidinggevende bevriend zijn met je medewerkers?
Show Notes

Een pittige vraag in deze episode, want we zijn helemaal voor mensgericht leiderschap, maar is het oké om als leidinggevende bevriend te zijn met je medewerkers of collega's? Of houd je het beter bij vriendelijke collegialiteit? 
En wat is het verschil tussen de twee? 

Bij Tryangle zijn we fan van contextueel denken op dit vlak. We vertellen je er alles over in deze shortie.Heb jij een vraag of probleem waar je hulp mee kan gebruiken? Vertel ons via info@tryangle.be meer over jouw concrete uitdaging en wij doen ons best om ze (anoniem) te beantwoorden.

Smaakt dit naar nog meer welzijn en werkgeluk best practices? Dan verwijzen we je graag ook door naar onze Try a Different Angle Podcast, waar we dieper in gesprek gaan met organisaties die vertellen over hun visie omtrent welzijn en werkgeluk, en ze ook de succesfactoren en learnings uit hun eigen activiteiten en beleid met ons delen.

We wensen je veel luister- en leerplezier!

Vind je deze afleveringen leuk of inspirerend? Deel het met je netwerk en abonneer je om geen enkele nieuwe episode te missen.

Je kan ook altijd terecht op www.tryangle.be en op onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van alle andere werkgeluk inspiratie die we regelmatig delen.